Tuesday, April 22, 2008

POINTBREAK!

Som de fleste Kåbbåjer sikkert har fått med seg tilbringer den harde kjernen (dere vet hvem vi er) 2 uker i Portugal. Nærmere bestemt Penis-P. Vi har tidligere lagt ut noen teasers i form av bilder, men her kommer en liten rapport.
Oppholdet startet med kulde, knukket arm, mye rosa ull under forhuden og ok bølger. Men søndag kom godværet.Photobucket
Peniches hummer tilstand har nå økt drastisk og bølgene har blitt finere. Vi valgte derfor å feire godværet med en tur til Baleal (sykt langt! 5 min med buss). Vi prøvde oss her på Lagide , vårt første ordentlige pointbreak. Photobucket Det er mye koseligere å surfe når man slipper å bli spist på veien ut og vet hvor bølgen bryter. Vi har faktisk hørt at Lagide er bedre enn Padang-Padang (balis stolthet) til vanlig.
Vi må også nevne at vi har testet Peniches skatepark som ligger 3 min unna. Dette er tidenes Dogtown park. Betong og bratte buer er stikkordet.
Må innrømme at det er like greit ingen flere ble med siden kåken kun bestø av 2 dobbeltsenger. Vi har nå kranglet oss til en ekstra seng.
Vi har ikke fått mange nye venner her, men vi setter pris på de vi har fått (mannen i den lokale butikken, en hund, og ett skrell med pensjonister) . Vi passer rett og slett ikke inn i nabolaget, barna roper ''motherfucker man'' osv etter oss, noe vi rister av oss på kort tid og skriker ''GRESS'' tilbake.

Tøde hilsninger fra onkel per(u), Shasspass og Emilf

Fortsettelse følger.

No comments: