Wednesday, November 11, 2009

Denne må vokses!

Sporveiene syntes så synd på oss i Team Kåbbåj da jeg fortalte dem om at noen hadde fjernet vår hjemmelagde behnk på blokka. Derfor har de laget en kjempebehnk som strekker seg fra bestum stasjon og helt til holgerslystveien. og en liten en på andre siden av krysset. I reneste frognerparken stil bare litt lavere. Dette kommer til å bli et yndet sted for japanere og andre turister.
Rampbasillen har bitt seg kraftig fast i brorparten av team kåbbåjs medlemmer, men det skal ikke skyves under en stol at i hvertfall en medlem (les: Per). Kan finne lykken i å nyte en god curb i ny og ne (hva er ne? noen som vet?) Ser for meg noen fete ghettolines her til sommeren. Alt vi trenger er noen veiarbeidsbukker for å styre unna trafikken, noe jeg vet at den godeste string-emil har i hagen (hvis ikke de har blitt kastet nå). Hva sier dere til lipslide fra den ene siden av fartsdumpa til den andre etterfulgt av signaturtrikset pressure flip? Kos og klem. Perefar

1 comment:

Shasspass said...

ajajaj! ser bra ut. jeg skal henge opp et skilt som sier klart og tydelig fra om at kun er lov å bruke behnken mellom de to trucksa. dvs. kun boardslide og lipslide variabler.

dette vil garantert bidra til en bedre jam. bør nesten også tilføre ''kun en av gangen'' på skiltet, noe som vil føre til et mere jovialt og ''heia'' bassert jam-format.